Aktiivinen viestinnän asiantuntija Merimieseläkekassaan Helsinkiin
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021
Hei idearikas viestijä! Merimieseläkekassa etsii tiiviiseen joukkueeseensa aktiivista jäsentä, jolla on hallussa sisällöntuotannon lainalaisuudet digissä ja printissä. Tulet olemaan osa asiakastiimiä, tehtävänkuvasi on laaja ja jatkuvasti ammatillista kehittymistäsi haastava. Haethan tehtävää jo tänään, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa välittömästi!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana Merimieseläkekassan (MEK) tiivistä joukkuetta, joka tarjoaa sinulle aluksi avun uuden tehtäväsi aloituksessa ja tämän jälkeen jatkuvaa tukea tehtäväsi menestyksekkäässä hoitamisessa. Osana asiakastiimiä toimit merenkulun ja työeläkealan parissa merellisessä ympäristössä Katajanokalla, sekä joustavasti etätyöpisteeltäsi. Parhaiten tehtävässä menestyy positiivisella asenteella toimeen tarttuva henkilö, jolla on digitaaliset viestinnän työkalut ja alustat hallussa.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta.
* Työhyvinvointiasi tuetaan mm. hyvinvointiedun, poikkeuksellisen laajan työterveyshuollon, etätyövakuutuksen, työaikaliukumien ja kouluttautumiseen kannustamisen avulla.
* Työroolin, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja syventää osaamistasi viestinnän monipuolisessa tehtäväkentässä.
* Ammattitaitosi mukaisen kilpailukykyisen palkkauksen.
Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään täysiaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.


Merimieseläkekassa tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista organisaatiota. MEKissä teet merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa.
TYÖNKUVA
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä laaja-alaisesti eri toimintojen kanssa. Työpäiväsi koostuvat mm. seuraavissa tehtävissä:
* Sisällöntuotanto ruotsin, englannin ja suomen kielellä.
* Visuaaliset asiakasviestinnän materiaalit digiin ja printtiin.
* Sisäisen viestinnän kehittäminen.
* Viestinnän laajan tehtäväkentän ad-hoc-tehtävät.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva korkeakoulutus (AMK tai yliopisto).
* Sujuva ruotsin, englannin ja suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito.
* Tehtävää vastaavaa työkokemusta vähintään 1-2 vuoden ajan, laajempi kokemus on etu.
* Hyvä digitaalisen viestinnän työkalujen hallinta.
* Kyky työskennellä joustavasti eri ihmisten kanssa, olet luontainen vuorovaikuttaja ja haluat aidosti auttaa kollegoitasi ja asiakkaitasi.


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Työaika: Kokoaikainen
* Kesto: Vakituinen työsopimus
* Sijainti: Katajanokka, Helsinki. Lisäksi joustava etätyömahdollisuus.
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Merimieseläkekassan puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen ja työnäytteen, jossa tuot esiin motivaatiosi, ammattitaitosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan.
MUUTA TIETOA
Merimieseläkekassa (MEK) huolehtii merenkulkijoiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Eläkekassan toiminnasta säädetään merimieseläkelaissa. Ansiotyöhön perustuvien MEL-eläkkeiden lisäksi MEK tarjoaa asiakkaalleen työkykypalveluja ja -neuvontaa.

Tulevaisuuden eläkkeiden rahoitusta Merimieseläkekassa turvaa pitkäjänteisellä, vastuullisella ja tuottavalla sijoitustoiminnallaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot