(Poistunut julkaisusta)

Aktiivinen varastotyöntekijä
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Tule mukaan tiimimme auttamaan Mr. Tokmannia toimittamaan laadukkaita tuotteita asiakkaillemme. Hae töihin varastollemme Mäntsälään, pidetään yhdessä pyörät pyörimässä!


Haemme hyvällä asenteella varustettuja ja aktiivisia työntekijöitä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Olemme joustavia, joten halutessasi voimme sopia myös määräaikaisesta työstä esimerkiksi tämän vuoden loppuun.


Työtehtävät keskittyvät aluksi verkkokaupan pakkaamoon ja keräilyyn tai suoraan keräilyyn valintasi mukaan.Mitä tarjoamme?


Mukavien työkavereiden ja viihtyisien työtilojen lisäksi tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään ja hyvät henkilöstöedut.


 


Lisäksi sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaasi


Tokmannin varastotyöstä maksettava peruspalkka määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Esimerkiksi kolme vuotta logistiikan töitä tehneen varastotyöntekijän työehtosopimuksen mukainen kuukausipalkka on 1885 €, jonka lisäksi maksetaan työehtosopimuksen mukaiset vuorolisät. Varsinaisen kuukausipalkan ja vuorolisien päälle Tokmannilla maksetaan myös tuotantopalkkiota, jonka suuruus riippuu omasta ahkeruudesta ja liikkuu keskimäärin n. 100 € - 300 € paikkeilla kuukaudessa. Enemmänkin on mahdollista ansaita, ja ahkerimmat työntekijät tienaavatkin jopa noin 600 - 800 € ylimääräistä kuukausipalkan ja vuorolisien päälle kuukaudessa.Katso millaista varastotyö on


Video varastotyöstä Tokmannilla: https://youtu.be/xsthyqmEBPETestaa sopiiko varastotyö Tokmannilla sinulle: https://www.tokmanni.fi/mantsalan-logistiikkakeskus-tyopaikkanaUratarinat Tokmannin varastolta: https://www.tokmanni.fi/uratarinat-varastostaMitä odotamme?


Annamme sinulle kattavan perehdytyksen työhön, joten sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta tai aiempaa kokemusta varastotyöstä.


Odotamme sinulta kiinnostusta varastotyötä kohtaan sekä tarkkaa ja ahkeraa otetta työhön. Olet oma-aloitteinen, tykkäät itsenäisestä työskentelystä ja viet aloittamasi tehtävät loppuun saakka.


Sovit kivasti porukkaamme, jos olet mukava työkaveri, suhtaudut myönteisesti elämään ja työhön, ja olet valmis työskentelemään ahkerasti yhteisen tavoitteen eteen. Työ sopii 18 vuotta täyttäneille henkilöille ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.


Hyvä fyysinen kunto on tarpeen, sillä yksi kerätty rullakko painaa noin 100-150 kg ja keräilijä kerää keskimäärin 30-35 rullakollista päivässä.
Lisätiedot ja hakuohje


Työ on 2-vuorotyötä, ja työtä tehdään pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin vuoroviikoin, aamuvuorossa klo 6-14 ja iltavuorossa 14-22.Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyllä 2020.


Työpaikka sijaitsee Mäntsälässä Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa, vain noin puolen tunnin ajomatkan päässä kehä III:lta Lahden moottoritien varrella. Osoitteemme on Isolammintie 1, 04600 Mäntsälä.


Hae työtä täyttämällä sähköinen hakemus mahdollisimman pian, mutta viimeistään 20.9.2020 mennessä. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi ja täytämme paikkoja jo hakuaikana.


Mikäli haluat kysyä jotakin varastotyöhön tai hakuun liittyen, olethan rohkeasti yhteydessä sähköpostitse paivi.tervapalo@tokmanni.fi.


Avainsanat:
Varastotyö, keräily, keräilytyö, varastotyöntekijä, pakkaamo.