(Poistunut julkaisusta)

Aktiivinen valokuituyhteyksien myyjä, Valokuitunen, Turku
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Valokuitunen rakentaa Suomeen valokuituyhteyksiä. Kysynnän kasvaessa ja toimintamme laajentuessa palkkaamme heti kymmeniä uusia myyjiä Valokuitunen-myyntitiimeihimme. Tässä työssä

  • Kerrytät itsellesi osaamista ja kokemusta kotitalouksien digiratkaisujen myynnistä ja markkinoinnista
  • Voit aloittaa ilman aiempaa työkokemusta, me koulutamme ja valmennamme sinut työtehtäviisi
  • Teet työtä hyvässä porukassa - olemme työntekijöidemme suosittelema*
  • Työvuorot ovat joustavat joten työ sopii esim. opiskeluun tai osa-aikatyöksi
  • Ansaitset 12,5€/h + sopimuksen mukaan maksettava provisio. Tässä työssä ansaitaan keskimäärin 17€/h

Hae myyjäksi ja liity heti porukkaamme.

Etsimme Valokuitunen -konseptin myyntitiimiin, ihmisten kohtaamisesta nauttivia, aktiivisia, tuloksen nälkäisiä myyjiä, jotka ovat valmiita kehittymään myynnin ammattilaisiksi oman tiiminsä kanssa! Kuulostaako sinulta?

Sopimusmyyjän arki

Myyntialueille jalkaudutaan yhdessä tiimin kanssa, käydään esittäytymässä asukkaille sekä tiedotetaan mahdollisuudesta saada valokuitu heidän kotiinsa. Myyntialueet ovat tarkkaan valittuja ja jo valmiiksi "lämpimiä", eli  sellaisia mistä löytyy valmiiksi kiinnostuksen ilmaisseita kotitalouksia valokuitua kohtaan.  Näin ollen myynnissä korostuu kyky herättää luottamusta, puhua asiakkaan kieltä, sekä innostaa. Tulet tapaamaan alueen asukkaita useaan kertaan  ja rakentamaan aitoja asiakassuhteita.

Koulutamme sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot ja taidot, ja myynnin kautta opit tärkeitä taitoja elämäsi varrelle myös pitkälle tulevaisuuteen.

Työkavereinasi olemme

  • Energinen porukka jonka työn ytimessä on suomalaisten kotitalouksien arjen sujuvoittaminen huipputeknologian avulla
  • Rennosti työskentelevä joukko joka osaa kantaa vastuunsa ja tehdä työnsä laadukkaasti
  • Osaamme tehdä työmme itsenäisesti, mutta joukkueessa on voimaa
  • Kehittävällä otteella, kunnianhimolla ja lämmöllä työtämme tekeviä: valtakunnallisen tiedonsiirron tulevaisuuden lisäksi rakennamme uuden työyhteisömme toimintatapoja ja kulttuuria

Halutessasi kuulla lisää tehtävästä, tavoitat Markuksen whatsAppista tai soittamalla numeroon, 040 7147991 Voit jättää CV:n hakemuksineen linkistä. Käsittelemme hakemuksia ja teemme palkkauksia jo hakuaikana, joten hae jo tänään!

Perustiedot

Paikkakunta: Turku. Oma auto ei ole välttämätön.
Työaika: 16-37,5/vko, arkisin 16:00-20:00 välillä ja la-su 10:00-18:00.
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää!
Työn kesto: Sopimuksen mukaan
Palkka: 12,5 € / h + sopimusten mukaan maksettava provisio
Työt alkaa: Tammikuu

Valokuitunen Oy rakentaa valokuitua ympäri Suomea taajamien pientaloalueille. Valokuitu on meille sydämen asia ja olennainen osa niin tämän päivän kuin tulevaisuudenkin Suomea. Tavoitteemme on tehdä valokuituverkosta kotien ilahduttava itsestäänselvyys aina valinnasta ja kaivamisesta käyttöön asti. Olisiko sinulla paloa, sydäntä ja taitoa ajaa rajattomien nettiyhteyksien asiaa kanssamme? Oletko edelläkävijä, joka ei arkaile pitää jalkoja (ja kaapeleita) maassa ja käsiä savessa? Tervetuloa perheeseen.

* Valokuitunen Oy:n työntekijöiden keskuudessa tehty NPS suosittelututkimus, jonka perusteella työntekijämme suosittelisivat Valokuitusta työpaikkana NPS = 40.