(Poistunut julkaisusta)

Aktiivinen myyntiedustaja Checkpoint System Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018Työn kuvaus:
  Checkpoint Systems on osa CCL Industries -konsernia. Tarjoamme ratkaisuja, joiden avulla vähittäiskauppiaat voivat saavuttaa täsmällisen reaaliaikaisen inventaarion, nopeuttaa varaston täydennystoimituksia, estää tuotteiden loppumisen kesken ja vähentää varkauksia. Tämä parantaa tuotteiden saatavuutta ja asiakaskokemusta. Checkpointin ratkaisut perustuvat 48 vuoden radiotaajuusteknologiaosaamiseen, innovatiivisiin varkaudenesto- ja tuotesuojausratkaisuihin sekä markkinoiden johtaviin RFID-laitteisiin ja -ohjelmistoihin, sekä laajoihin tuotteiden etiketöintimahdollisuuksiin, joka mahdollistaa tuotteiden brändäämisen, suojauksen ja jäljitettävyyden valmistuksesta loppuasiakkaalle.Suomessa Checkpoint Systems Finland Oy on toiminut vuodesta 1974.
Tietoa meistä tarkemmin  https://checkpointsystems.com/fi

Nyt etsimme sinua aktiivinen ja reipas

Myyntiedustaja

 
sinulla on kokemusta myynnistä ja olet aktiivinen asiakkaiden parissa. Sinulla tulee olemaan olemassa olevia asiakkuuksia ja lisäksi odotamme sinulta aktiivista otetta uusien asiakkuuksien hankinnassa. Sinä olet yhteyshenkilönä asiakkaan ja teknisen tiimin välillä. Sinulla voisi olla jo kokemusta toimimisesta yrittäjien ja kauppaketjujen kanssa ja ymmärrät kaupan alan toimintamallit. Sinä pystyt toimimaan sujuvasti sekä päättäjien että operatiivisen tason kanssa. Sinulla ei tarvitse olla teknistä koulutusta, mutta ymmärrät ja olet kiinnostunut teknisistä ratkaisuista. Sinulla pitää olla myös matkustusvalmiutta kotimaassa.
 
Meiltä saat kansainvälisen organisaation tuen ja koulutuksen sekä meidän tuotteisiin että toimintatapaan. Oikeanlainen asenne sinun pitää tuoda mukanasi. Tuotteemme ovat laadukkaita ja meillä on markkinoiden laajin tuotevalikoima. Oletko valmis menestymään meidän kanssamme?
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco konsultti Teemu Vuorinen, 0400 610 041.
Liitä hakemuksesi järjestelmäämme viimeistään 26.8 osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikatAsiakkaan tehtävänimike:  Myyntiedustaja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Teemu Vuorinen, 0400610041


Toimipaikka:  Badenoch & Clark