Akkukemikaalitehtaan vuorotyönjohtaja
Terrafame Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

AKKUKEMIKAALITEHTAAN VUOROTYÖNJOHTAJA - OLETKO SE SINÄ?

Terrafamen toiminnan tarkoituksena on keventää liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla. Terrafamen yhdelle teollisuusalueelle sijoittuva integroitu tuotanto omasta kaivoksesta akkukemikaaleiksi muodostaa
ainutlaatuisen ja energiatehokkaan tuotantoketjun, joka tuottaa asiakkaille akkukemikaaleja, joiden hiilijalanjälki on selvästi teollisuuden keskiarvoa matalampi.

Terrafame Oy on perustettu vuonna 2015. Vuonna 2020 sen liikevaihto oli 338 MEUR ja yhtiön teollisuusalueella työskenteli noin 2 000 työntekijää, joista hieman yli puolet kumppaniyritysten kautta.

Haemme vuorotyönjohtajaa akkukemikaalitehtaallemme Sotkamoon. Vastuualueesi on uutto, ammoniakin purku ja varastointi.

Johdat noin 10 hengen osaavaa prosessiammattilaisten vuoroa ja toimit yhteistyössä osaston muun henkilöstön kanssa. Työssäsi on tärkeintä varmistaa vuorosi ja yhteistyötahojen turvallisuus. Ryhmäsi on tärkein voimavarasi ja huolehdit
sen perehdyttämisestä ja hyvinvoinnista.

Vastaat tuotantoprosessien tehokkaasta ohjaamisesta ja käynnissäpidosta sekä yhdessä tuotannon henkilöstön kanssa resurssien tehokkaasta käytöstä ja raaka-aineiden riittävyydestä tuotantotavoitteiden saavuttamiseksi. Huolehdit työ-,
prosessi- ja ympäristöturvallisuudesta tehtäväalueellasi, laadunvalvonnasta, kustannustehokkaasta ajotavasta sekä raportoinnista. Vastaat myös laitosten käytettävyydestä ja suoritettavien käynnissäpitotöiden edellytyksistä sekä osallistut siisteyden ja järjestyksen ylläpitoon.

Odotamme sinulta teknistä koulutusta ja hyvää ymmärrystä teollisista tuotantoprosesseista. Olet kiinnostunut kehittämään itseäsi esimiehenä. Tehtävässä on eduksi aiempi kokemus käynnissäpidosta ja esimiestehtävistä.

Etsimme nyt uusia, innokkaita kykyjä rakentamaan kanssamme kestävää maailmaa korkealaatuisten metallituotteiden avulla. Jos koet jatkuvan oppimisen ja monipuoliset tehtävät omaksesi, ja haluat osaksi huipputeknologian kehitystä ja liikenteen sähköistävää akkuteollisuutta, ota yhteyttä ja hae!

Täytäthän hakemuksesi viimeistään 16.5.2021 osoitteessa www.kykyjentalteenotto.fi.

Hakuprosessin aikataulu: Haastatteluun kutsuttavien kontaktointi 17.-18.5.21, ensimmäinen haastattelu (Teams) 19.5.21 ja soveltuvuusarviointi (Kajaani) 25.5.21.

Lisätietoja tehtävästä antavat operatiivinen päällikkö Hannu Pääskynen ja henkilöstöjohtaja Heini Hämäläinen, p. 020 7130 800 (vaihde).

Terrafame
Kevennämme liikenteen hiilijalanjälkeä vastuullisesti tuotetuilla akkukemikaaleilla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot