Äkkilähtö varastotöihin Mäntsälään
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2021

Oletko miettinyt, että mitä varastoilla tapahtuu? Haluaisitko päästä kurkkaamaan kulissien taakse ja selvittää miten tuotteet päätyvät kauppoihin ja kuluttajille? Nyt sinulla olisi mahtava mahdollisuus lähteä perehtymään erilaisiin tehtäviin alusta alkaen!

Haemme nyt Mäntsälään uudehkoihin varastoihin reippaita ja oppimishaluisia työntekijöitä eri tehtäviin. Töitä on mahdollista tehdä yhtä lailla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä välillä myös viikonloppuisin. Tilanteestasi ja mielenkiinnostasi riippuen töitä on mahdollista tehdä joko kokoaikaisesti (37,5h/vko) tai osa-aikaisesti toiveidesi mukaan. Työvuorot pyörivät kuitenkin kiinteästi joko aamuvuorossa klo 6-14 tai iltavuorossa klo 14-22. Töitä on tarjolla vähintään vuoden loppuun saakka, mutta tehtäviä voi olla mahdollista tehdä myös pitkäaikaisesti.

Tehtävissä voit päästä tekemään esimerkiksi tuotteiden äänikeräilytyötä, lähettämötehtäviä tai tuotteiden vastaanottoa. Osa tehtävistä on todella kevyitä ja osassa tehtävistä voit päästä kuntoilemaan työpäivän aikana ja salille päivän päätteeksi ei tarvitse enää lähteä. Kaikki tehtävät tapahtuvat huoneenlämpimässä ympäristössä ja tarjoamme sinulle tarvittavat työvarusteet ja välineet työsuhteesi ajaksi. Tehtävissä noudatetaan Kaupan TESin mukaista palkkausta (vähintään 11,5e/h), mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkatasoosi nostavasti myös omalla ripeydelläsi.

Työt on mahdollista aloittaa heti ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Paikkoja on siis auki useita, mutta mikäli tehtävät Mäntsälän alueella kiinnostavat sinua, jätäthän hakemuksesi meille viipymättä! Voit halutessasi kokeilla hakemista myös alhaalta löytyvän rekrybotin kautta!
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin kahden arkipäivän sisällä!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1509138
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 17.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntsälä