(Poistunut julkaisusta)

AKA-Arvioitsija
OP Koti Lappi

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

OP Kodin toimipaikkoja on yhteensä 170 ja olemme yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysketjuista. Palvelemme koko maassa, Hangosta Kittilään. Kaikki OP Kodin toimipisteet ovat paikallisten osuuspankkien omistamia ja siten osa OP Ryhmää.
 
OP Koti Lapilla on toimipisteet Rovaniemellä, Levillä Sodankylässä ja Saariselällä. Toimialueemme on koko Lapin maakunta. Palveluvalikoimaamme kuuluu kiinteistönvälitys, myytävät asunnot ja omakotitalot, loma-asunnot, uudiskohteet, vuokra-asunnot sekä isännöinti. Haluamme ja uskallamme pistää itsemme likoon asiakkaan parhaaksi niin, että jokaisessa kohtaamisessa asiakas tuntee saaneensa meiltä enemmän kuin odotti.

Etsimme nyt OP Koti Lappiin Rovaniemelle vakituiseen työsuhteeseen AKA-Arvioitsijaa vastuulliseen ja itsenäiseen työhön kiinteistöarviointien parissa. 

AKA-Arvioitsijana OP Kodissa

•    Arvioit kohteita asiakkaiden pyynnöstä sekä muodostat arviointilausuntoja sisäisille ja ulkoisille asiakkaille
•    Omaat AKA-Arvioijan pätevyyden
•    Hoidat vastuullista työtä itsenäisesti vakaalla ammattitaidolla
•    Teet yhteistyötä sujuvasti eri tahojen kanssa ja omaat hyvät sosiaaliset taidot
•    Liikut joustavasti arviointikohteesta toiseen koko Pohjois-Suomen alueella
•    Teet tiivistä yhteistyötä Yrityspankin sekä muiden sidosryhmien kanssa
•    Olet muutosmyönteinen ja kehittymishaluinen henkilö, jolta löytyy yrittäjähenkisyyttä ja intoa tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle

AKA-Arvioitsijana OP Koti Lapissa saat käyttöösi vakavaraisen yrityksen mittavat edut. Pääset toimimaan yrittäjämäisesti ilman yrittämisen riskiä. Tiivis yhteistyö pankin kanssa sekä yhteen hiileen puhaltava työyhteisö takaavat sen, että sinun on helppo asettua Pohjoiseen. Pääset työskentelemään elokuussa valmistuviin uusiin toimitiloihimme Rovaniemellä ja käytössäsi olevat työvälineet ovat huippuluokkaa. Tehtävässäsi sinulla on hyvät mahdollisuudet menestyä ja ansaita, sillä asiakaskuntamme on laaja ja olemme luotettu sekä haluttu yhteistyötaho. 


Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta! Lähetäthän hakemuksesi op-careers.fi- sivuston kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.4. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jyrki Pyykönen, puh. 0400287711 tai jyrki.pyykonen@op.fi


OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.