(Poistunut julkaisusta)

Ajovarustemyyjä, (Vantaa)
Biketeam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

 

Hakuaika 03.02.2020 – 16.02.2020

Biketeam on Suomen suurimpia moottorikäyttöisten kaksipyöräisten jälleenmyyjäliikkeitä. Vantaan toimipisteessämme edustettuna BMW, Triumph, Kawasaki, Peugeot ja Drac moottoripyörät, mopot ja skootterit sekä laaja valikoima käytettyjä moottoripyöriä ja skoottereita.

Haemme nyt Vantaan myymäläämme AJOVARUSTEMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkipäivisin klo 10-18 sekä lauantaisin klo 10-15 (37,5 h/viikko).

Tehtävässä tulet toimimaan Vantaan myymälässä ajovarusteosaston myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Valikoimamme koostuu mm. seuraavista merkeistä: BMW Motorrad, Triumph, Rukka, Timeless, Klan, Shoei, Scorpion.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta aiempaa työkokemusta alaltamme, myyntihenkisyyttä sekä aitoa halua palvella asiakkaitamme ensiluokkaisella otteella.

Tehtävä edellyttää:
• AB-ajokorttia
• suomen ja englannin kielen taitoa
• kokemusta ajovarustemyynnistä
• mahdollisuutta työskennellä myös lauantaisin

Tarjoamme pitkäaikaisen sekä ympärivuotisen työsuhteen hyvää vauhtia kasvavassa yrityksessämme. Tukenasi on nuorekas ja kehittymishaluinen organisaatio, ja pääset osaksi työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Rekrytointiprosessin hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaikki yhteydenotot ja lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Esa Riikonen, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.