(Poistunut julkaisusta)

Ajosuunnittelija AGA:lle kesäkaudelle / Porvoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019
AGA etsii Porvoon Kilipilahteen sijaitsevaan kuljetustoimistoonsa ajosuunnittelijaa. Mikäli esimiesrooli ja teollisuuden alan asiakaspalvelutehtävät kiinnostavat - tässä olisi sinulle loistava kesätyöpaikka! Lue lisää tehtävästä ja hae paikkaa. Etenemme rekrytoinnissa nopealla aikataululla.
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista ajosuunnittelijaa Porvooseen!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina AGA:lla.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tulet toimimaan kuljettajien esimiehenä, samalla vastaten asiakaspalvelijana kaasujen tilaus- ja toimitusasioissa. Roolisi on erittäin tärkeä teollisuuden kaasutoimituksien varmistajana. Tulet toimimaan kuuden hengen tiimissä, tekien yhteistyötä sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaiden kanssa.

Roolissa pääset toimimaan itsenäisesti mielenkiintoisessa ja haasteellisessa työympäristössä Kilpilahden teollisuusalueella. Tehtävässä menestymiseksi saat tukea osaavalta ja kokeneelta tiimiltä. Mahdollisuus hankkia monipuolista työkokemusta kansainvälisessä ympäristössä.

Rooliisi sisältyy päivystysvuoro noin viiden viikon välein (ilta/yö).
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on soveltuva koulutustausta logistiikka- tai kuljetusalalta. Koulutuksesi voi olla myös muulta alalta, mikäli sinulta löytyy sopivaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja tiimipelaajan työotteen. Työskennellessäsi hahmotat kokonaisuuksia ja toimit määrätietoisesti.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva koulutustausta tai kokemusta vastaavista tehtävistä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Määrätietoinen työskentelyote


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 6.toukokuuta 2019

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 4 kk

Paikka: Kilpilahti, Porvoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 01.03.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
AGA a member of The Linde Group, is known as one of the world leaders in gases, engineering and healthcare. The Linde Group operates in more than 100 countries across the globe. But what makes us great is our people because they make great things happen. Guided by integrity, Linde employees take pride in what they do because they know it makes a real difference to our customers. They are empowered to turn a challenge into an opportunity to learn and grow. This is how they take the lead, every day.