(Poistunut julkaisusta)

Ajoratahenkilöitä
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Toimenkuva
Haemme nyt ratatyöntekijöitä Levillä sijaitsevalle kahdelle ajoradalle, joilla ajot suoritetaan. Työ on monipuolista ulkotyötä, mm. tarvittaessa auton hinausta lumipenkasta (hinausautona Porsche Cayenne), ratakeilojen asettelua annetun ohjeistuksen mukaisesti, opaste-ja muiden kylttien lumesta puhtaanapitoa, ajoneuvokaluston siistimistä (esim. hallissa lattiamatot kuivumaan ajopäivän jälkeen, autojen päältäpesut tarvittaessa).
Odotamme sinulta
Työ edellyttää voimassa olevaa henkilöauton ajolupaa, kokemusta ulkona työskentelystä, vähintään kohtalaista englannin kielen hallintaa ja valmiutta pitkiin työpäiviin. Porschen asiakaskunta on laatutietoista ja vaativaakin, joten edellytämme valittavilta henkilöiltä myös oikeanlaista asiakaspalveluasennetta.
Muut tiedot
Etusijalla ovat Kittilä-Levin alueella asuvat em. kriteerit täyttävät työntekijät. Muille olemme varanneet hotellimajoituksen Kittilästä. Työ alkaa 6.1.2019 ja kestää maaliskuun puoliväliin saakka. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi viipymättä sähköpostitse, esa.auer@vmp.fi.
Kesto
maaliskuun puoliväliin saakka
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.11.2018 mennessä.