Ajoneuvovarustelijoita Hankoon
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Assistor-Uuttera on Suomen johtava ajoneuvologistiikan toimija. Yli puolet Suomessa myytävistä uusista autoista kulkee autoliikkeisiin ja asiakkaille meidän kauttamme. Yhtiö syntyi, kun kaksi perinteikästä yritystä, Assistor ja Uuttera, yhdistyivät 1.5.2019. Logistiikan lisäksi huolehdimme lukuisista muistakin uuden auton toimitukseen liittyvistä tarpeista laadunvalvonnasta auton varusteluun ja verotukseen. Lue lisää: https://www.assistor-uuttera.fi/

-----

Nyt niitä autoja taas tulee! Ja kiirettä pitää, joten etsimme Assistor-Uutteralle Hangon satamaan lisää myös ajoneuvovarustelijoita.

Ajoneuvojen varustelijana tehtäväsi ovat monipuolisia, autoalan perustutkintoa vaativia varustelutehtäviä. Autoihin asennetaan esimerkiksi vaneroinnit, työvalot, hyllyt, laatikostot, invertterit, lisäakut, vilkkupaneelit, Webastot, peruutuskameroita tai vetokoukut.  

Odotamme sinulta jonkin verran kokemusta autoista (esim harrastuken parista) ja autoalan perustutkinto ja on hyvä pohja. Lisäksi sinulla on oma-aloitteisuutta, itsenäisyyttä, kykyä ratkaista ongelmia, tiimityöskentelytaitoja ja hyvä suomen kielen taito. Englannin kielen taito lasketana eduksi.

Tehtävässä noudatetaan Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta, joka määrittelee myös tuntipalkan. Työntekijän kanssa tehdään kirjallinen, määräaikainen työsopimus.

Tässä sinulle aivan loistava tilaisuus tienata ylimääräistä, joten hae heti ja vinkkaa kaverille myös! Voit soittaa Minnalle arkisin klo 9-15 välillä, jos tarvitset lisätietoa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot