Ajoneuvovarustelija
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme asiakasyrityksellemme heidän Tampereen toimipisteelleen

AJONEUVOVARUSTELIJAA

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen osaaja, jolla on käsityötaidot hallussa ja jolle yleisimmät käsityökoneet ovat entuudestaan tuttuja. Työtehtävät koostuvat ajoneuvojen verhoilutyöstä sisältäen myös puu- ja muoviosien asennukset.

Oikea hakija kykenee itsenäiseen työskentelyyn ja on työjäljeltään tarkka ja huolellinen.
Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Ajoneuvovarustelija. Työt alkavat
kesälomakauden jälkeen elokuun alussa.

Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä konsulttiimme Heidi Kärkkäiseen s-postilla heidi.karkkainen@temp-team.fi tai puhelimitse 0207414852 (arkisin klo 9-16).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279462
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Kärkkäinen (heidi.karkkainen (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: 0207414852