Ajoneuvovarustelija Tampereelle
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2021

Haemme asiakkaallemme Tampereelle Ajoneuvovarustelijaa korivarustelutyöhön pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää ajoneuvojen ajojärjestelmiin liittyviä purku- ja kokoonpanotöitä, metalli-, muovi- ja verhoilutöitä sekä erilaisten komponenttien ja tarvikkeiden asennusta. Sinä voit olla jo kokenut konkari tai vastavalmistunut - asenne tehdä työtä ratkaisee!

Toivomme Sinulta:

- ajoneuvoasentajan tutkintoa tai muuta esim. työkokemuksen kautta kertynyttä pätevyyttä

- hitsaustaitoa

- käsityökoneiden hallintaa ja käsityötaitoja

Olet oma-alotteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn, mutta myöskään tiimissä ei sormi mene suuhusi. Motivaatiosi ja asenteesi ovat timanttia ja halusi kehittyä alan osaajaksi on vertaansa vailla.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi ajoneuvovarustelun asiantuntijayrityksessä huipputiimin kanssa.

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteeseen www.amiko.fi. Haastattelemme jo hakuajan aikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen p. 050 476 6545 arkisin klo 12-13 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1440947
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere