(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvosähkösuunnittelija, Tampere
Microteam Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme ajoneuvosähkö - ja automaatiosuunnittelijaa Tampereella vakinaiseen työsuhteeseen.

Suunnitteluinsinöörinä työskentelet osana ajoneuvotiimiä. Työ käsittää etupäässä perinteisten-, hybridi ja täyssähkö -hyötyajoneuvojen sähkö- ja automaatiosuunnittelua. Käytössäsi ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot. Työssäsi pääset myös testaamaan suunnitelmiasi lopputuotteessa. Toimipaikkasi on ensisijaisesti Microteamin toimistossa Tampereella mutta työskentely kansainvälisessä toimintaympäristössä edellyttää myös matkustamista, suomen ja englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen taito on eduksi.

Toivomme sinulta:
- Sähkö-, sähköautomaatio- tai ajoneuvosähkö -koulutusta (Ins. / DI)
- 1-2 vuoden työkokemusta alalta. Työssäoppimisjaksot lasketaan mukaan.
- Perehtyneisyyttä PLC-ohjelmointiin
- E3 ja VertexED suunnittelujärjestelmien tai vastaavien tuntemusta
- Ajoneuvoväylien tuntemusta.

Sinulla on kokemusta perinteisten ajoneuvojen sähköjärjestelmien lisäksi mahdollisesti myös sähköajoneuvojen korkeajännitejärjestelmistä. Tunnet ajoneuvotekniikan omaksesi. Osaat toimia tiimissä ja tarvittaessa kykenet myös itsenäiseen työn.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 31.3.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kannattaa kuitenkin toimia nopeasti, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecin Stefanin uratarina https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ.