(Poistunut julkaisusta)

AJONEUVOSÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJA
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Etsimme asiakkaallemme AJONEUVOSÄHKÖ- JA AUTOMAATIOSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Microteam on vahva suomalainen teknologiateollisuuden asiantuntija ja automaatiotoimittaja, joka tarjoaa sekä suunnittelu- että projektipalveluita asiakkailleen. Yrityksessä keskitytään erityisesti sulautettujen järjestelmien ajoneuvotekniikan ja koneautomaation jalostamiseen sekä ohjelmisto - ja automaatioteknologiaan. Microteam on osa Comatec konsernia, minkä liiketoiminnan vahvistumisen myötä etsimme nyt uusia osaajia.

Työtehtäväsi käsittää etupäässä perinteisten-, hybridi ja täyssähkö -hyötyajoneuvojen sähkö- ja automaatiosuunnittelua. Käytössäsi ovat nykyaikaiset suunnitteluohjelmistot. Työssäsi pääset myös testaamaan suunnitelmiasi lopputuotteessa. Työskentelet osana ajoneuvotiimiä ja toimipaikkasi on ensisijaisesti Microteamin toimistossa Tampereella mutta työskentely kansainvälisessä toimintaympäristössä edellyttää myös matkustamista. Matkat ovat yleensä enintään viikon mittaisia.

Edellytämme sinulta sähkö-, sähköautomaatio- tai ajoneuvosähkökoulutusta (Ins./DI) ja 1-2 vuoden työkokemusta alalta (työssäoppimisjaksot mukaan lukien). Matkustusvalmiuden lisäksi englannin kielen taito on edellytys ja ruotsin kielen taito eduksi. Lisäksi toivomme sinulta E3 ja VertexFD suunnittelujärjestelmien sekä PLC ohjelmoinnin ja ajoneuvoväylien tuntemusta.

Toivomme sinulta kokemusta perinteisten ajoneuvojen sähköjärjestelmien lisäksi mahdollisesti myös sähköajoneuvojen korkeajännitejärjestelmistä. Tunnet ajoneuvotekniikan omaksesi. Osaat toimia tiimissä ja tarvittaessa kykenet myös itsenäiseen työhön.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Terhi Vainionpää 0504076747 terhi.vainionpaa@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: teknologiateollisuus, ajoneuvosähköasiantuntija, ajoneuvosähkösuunnittelija, automaatioasiantuntija, automaatiosuunnittelija, ajoneuvotekniikka, suunnitteluinsinööri, autoinsinööri, elektroniikkainsinööri, electrical engineer, automation specialist, automation engineer, automotive engineer