Ajoneuvomyyjä ja varaosamyyjä
Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Raahen Motocafe Oy on käynyt laadukasta pienkone- ja varaosakauppaa Raahessa jo 40 vuoden ajan. Valikoimiin kuuluvat laatumerkit piha- ja metsätöiden pienkoneista sekä ajoneuvoista, kuten moottoripyöristä, mönkijöistä, moottorikelkoista ja veneistä.

Etsimme asiakasyrityksellemme Raahen Motocafelle AJONEUVOMYYJÄÄ ja VARAOSAMYYJÄÄ pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tarjolla on täytettäviksi saappaat kasvunvaralla kahdelle myyntihenkiselle ajoneuvo- ja varaosaekspertille, joilla ei päätä huimaa vauhdikkaassakaan menossa.

Plus-listallesi kirjaamme aiemman kokemuksen myyntityöstä sekä erilaisten moottorilla varustettujen ajoneuvojen ja edustamiemme tuotteiden tuntemuksen. Mitä kirjavampi on tietämyksesi, sitä helpommin otat uuden toimenkuvan haltuusi. Ehdottomaksi eduksesi on, jos olet työporukassa joukkuepelaaja ja asenteestasi huokuu positiivisuus eikä fiiliksesi tipahda pakkaselle tiukoissakaan tilanteissa.

Tueksesi saat hyvän perehdytyksen ja kannustuksen osaavilta kollegoiltasi. Raahen Motocafessa pääset kantamaan tärkeän kortesi kekoon osana kasvavaa ja asiantuntevaa yritystä sekä huippuammattilaisten tiimiä.

Näetkö jo sielusi silmin itsesi kasitien varressa myymälässämme kauppoja hieromassa? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro miksi sinä täyttäisit tyhjinä odottelevat saappaamme parhaiten!

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien tekijöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383838
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Raahe