(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvomyyjä, Caravanlandia Oy
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Caravanlandia Oy on Kokkolassa toimiva matkailuajoneuvoja myyvä nykyaikainen yritys. Palvelemme Kokkolassa uudessa, avarassa ja valoisassa 2000 m2 myymälässä. Kattavaan merkkivalikoimaamme lukeutuvat Bürstner, Dethleffs ja Sunlight merkit. Huoltomme palvelee kokonaisvaltaisesti. Myymälästämme löydät myös monipuolisen varaosa- ja tarvikevalikoiman. Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua. Luotettavaa kauppaa on tehty jo yli 15 vuotta ja työllistämme tällä hetkellä 15 alan ammattilaista.

Haemme Caravanlandia Oy:n palvelukseen Kokkolan toimipisteeseen kasvun tueksi aktiivista

AJONEUVOMYYJÄÄ

Työtehtäviisi kuuluvat uusien ja käytettyjen matkailuajoneuvojen sekä lisävarusteiden myynti. Asiakaspalvelua myymälässä, puhelimitse sekä sähköpostitse. Tärkeä osa työtä on tarjousten ja laskelmien laatiminen sekä myyntikampanjoiden ja mainonnan hyödyntäminen päivittäisessä myyntityössä.

Odotamme sinulta aitoa asiakashenkisyyttä sekä hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja. Osaat tunnistaa asiakkaan tarpeet ja tarjota ratkaisuja, jotka luovat pohjan kannattavalle ja pitkäikäiselle asiakassuhteelle. Aikaisempi alan kokemus ja kaupallisen alan koulutus katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin oikeanlainen asenne ja halu kehittyä sekä kyky hyödyntää tietotekniikkaa ja järjestelmiämme työssäsi. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän vakavaraisessa yrityksessä
                     - kilpailukykyisen kuukausipalkan ja henkilöstöedut sekä ma-pe työn
                     - hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
                     - kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
  

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.2.2020 mennessä rekisteröimällä CV:si www.uniflex.fi –sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!