Ajoneuvomekaanikko
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme autonasentajaa vakituiseen työsuhteeseen!


Tehtävänäsi on hoitaa autojen korjaukset ja huollot alusta loppuun, aina tarjouslaskennasta asti. Aikaisempaa kokemusta alalta, asiakaspalvelutaitoja ja ongelmanratkaisukykyä vaaditaan.

Tarjoamme:


- Vakituisen työsuhteen
- Alan parhaat työkalut ja puitteet käyttöösi
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Loistavan tiimin tuen työntekoon

Toivomme sinulta:


- Alaan kuuluvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Ajokorttia (oma auto eduksi)
- Asiakaspalveluhenkisyyttä
- Kykyä itsenäiseen- ja ryhmätyöskentelyyn

Jos tunnistat itsesi yllämainituista kriteereistä, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä työtäpelkäämättömän asenteen, osaat arvostaa muiden työpanosta, kuin myös omaasi, lähetä hakemuksesi pikaisesti, niin kutsumme sinut haastatteluun. Paikka täytetään HETI oikean asentajan löydyttyä, joten ole nopea!

Lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152. Hakemuksesi voit myös lähettää suoraan sähköpostiini, joni.rautajoki@smilepalvelut.fi.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1197545
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Kemiönsaari, Koski Tl, Kustavi, Laitila, Lieto, Loimaa, Länsi-Turunmaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Oripää, Paimio, Pyhäranta, Pöytyä, Raisio, Rusko, Salo, Sauvo, Somero, Taivassalo, Tarvasjoki, Turku, Uusikaupunki, Vehmaa