Ajoneuvojen varustelija Espooseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Ajoneuvojen varustelija Espoon Lommilaan

Haemme ajoneuvovarustelijaa Espoon Lommilaan. Ajoneuvojen varustelijana tehtäväsi ovat monipuolisia, autoalan perustutkintoa vaativia varustelutehtäviä. Esimerkiksi autoihin asennetaan: vaneroinnit, työvalot, hyllyt, laatikostot, invertterit, lisäakut, vilkkupaneelit, Webastot, peruutuskameroita tai vetokoukut. Varusteltavat autot ovat pääosin pakettiautoja. Töitä tehdään arkisin aikavälillä 7.30 - 15.30. 

----------

Mitä odotamme hakijalta:

  • 1-2 Vuoden kokemus kyseisistä autoalan tehtävistä
  • Koulutustaustaa, esimerkiksi autoalan perustutkinto
  • Ongelmanratkaisukykyä
  • Oma-aloitteisuutta
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Suomenkielisyyttä

Eduksi luetaan:

  • Harrastuneisuus autojen parissa
  • Sujuva englanninkielen taito

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Työ alkaa elokuussa viikolla 33. Palkkaus noudattaa autoalan kaupan- ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta. Palkkaus määräaikainen vuoden loppuun, jatko mahdollinen.

----------

Miten haet työpaikkaa ja hakuaika:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä (arkisin 9-15).

Jouni Vainio
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 1206577
jouni.vainio@eezy.fi

www.eezy.fi


Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot