(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentajia
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

AJONEUVOASENTAJIA

Oletko näppäräsorminen, itsenäiseen työskentelyyn tottunut asentaja, joka kykenee ottamaan vastuuta töiden sujumisesta ja joustamaan tilanteen mukaan? Kestätkö välillä kovaakin kiirettä ja työskentelet oma-aloitteisesti?

Huolellisuus ja käsityökalujen hyvä hallinta ovat työtehtävissä välttämättömiä. Hakemuksen voit laittaa, vaikka autojen kunnostaminen olisikin vain harrastuksenasi. Hitsaustaito on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Täytä hakemuksesi oheisin linkin kautta tai mikäli hakemuksesi on jo meillä, soita p. 040 728 8728/Johanna. Työt alkavat elokuun loppupuolella. Kyseessä on päivävuorotyö ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.