(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja/raskaan kaluston asentaja (Lieto)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

KAR-Lehtonen Oy on Lietolainen perheyritys, joka on toiminut säiliöalalla yli 40-vuotta. Liiketoiminta on vaarallisten aineiden kuljetussäiliöiden sekä raskaan kaluston valmistus, korjaus- ja huoltotyöt. Katso lisää www.kar-lehtonen.fi.

Haemme nyt ajoneuvoasentajaa/raskaan kaluston asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Lietoon. Monipuolinen työnkuvasi sisältää mm. yksinkertaisia sähköasennuksia, paineilma-asennuksia, pneumatiikka kokoonpanoa, sekä muita raskaan kaluston asennustöitä. Työ on arkisin 7-15.30 välillä tehtävää työtä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat henkilöt. Meille tärkeintä on työtä arvostava ja työhön tarttuva asenne!

Eduksi katsotaan myös:
-Hitsaustaito
• C-ajokortti
• CE-ajokortti
• Työturvallisuuskortti (koulutamme tarvittaessa)

Tarjoamme:
-Kattavan perehdytyksen tehtävään
-Ruokaedun
-Mukavan ja kannustavan työyhteisön
-Mahdollisuuden kehittyä alan huipputekijäksi
-Kilpailukykyisen palkkauksen
-Vakituisen työsuhteen pitkään alalla toimineessa perheyrityksessä

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa täyttämällä hakemus oheisen hakulomakelinkin kautta tai lähetä meille sähköpostitse ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Lisätiedot tehtävään liittyen Click Henkilöstöpalvelut Oy, Riku Koski, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, puh. 050 411 0470