(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja/Millog Oy, Säkylä
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.

Haemme Säkylän toimipaikkaan

AJONEUVOASENTAJIA

Tehtäviin kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston kunnossapitotyöt.

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja kokemusta kevyen tai raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä C-ajokorttia. Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen, kokemuksen raskaan kaluston jarruista, hitsauspätevyyden sekä kokemuksen SA -kaluston parista.

Tehtävässä tarvitset huolellisuutta sekä aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Arvostamme oppimishalua ja yhteistyötaitoja. Plussaa saat voimassa olevista työturvallisuus- ja tulityökorteista, mutta koulutamme tarvittaessa.  

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Avoinna on kaksi vakituista ja yksi määräaikainen tehtävää.

Haluatko tietää tarkemmin tehtävästä, työyhteisöstä tai yrityksestä? Soittele rohkeasti korjaamopäällikkö Perttu Laihoselle, puh. 040 315 8329 tai etunimi.sukunimi@millog.fi (13.7.2018 asti)

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.7.2018 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.