(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja
Millog Oy Santahamina

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.12.2020

Haemme Maajärjestelmät-toimialalle Santahaminan toimipaikkaan

AJONEUVOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto-, korjaus- ja kunnossapitotyöt. 

Voit olla ajoneuvoasentajaksi hiljattain valmistunut tai sinulla on muu soveltuva koulutustausta ja mahdollisesti jo kokemusta ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustöistä. Sinulla on vähintään perustason tuntemus ajoneuvojen sähkötekniikasta ja hydrauliikasta. Katsomme eduksi kokemuksen SA-kaluston parista sekä C-ajokortin. 

Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme ennen kaikkea uteliasta asennetta ja oppimishalua, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. 

Santahaminassa Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä monipuolinen tehtäväkenttä, johon saat hyvän perehdytyksen ja työkavereiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Matti Räsäseltä, puh. 040 315 8056 / etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme Sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 17.1.2021 mennessä osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.