(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakkaallemme

AJONEUVOASENTAJAA

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, joka tekee työtään laadukkaasti ja hyvällä asenteella. Lisäksi tarkkuus, vastuullinen työote, ripeys ja luotettavuus ovat ominaisuuksia, joita tehtävässä vaaditaan. Halu oppia uutta ja kehittää omaa ammatillista osaamista on yhtä lailla tärkeää.

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta sekä n. vuoden verran työkokemusta alalta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti ja trukinajotaito on eduksi.

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot ja vauriokorjaukset niin merkki- tai monimerkkiympäristössä, riippuen valitun henkilön vahvuuksista. Toivomme hakijalta autosähkötöiden hallintaa ja kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 20.09.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 0406493121.