(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Haemme nyt asiakasyrityksellemme Espooseen ajoneuvoasentajaa. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen hakijalla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään arkisin kello 8.30-16.30 välillä. Tässä tehtävässä pääset tekemään töitä yhdessä asiantuntevien työkavereiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta?


•soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta henkilöautojen huolto- ja korjaustöistä
•B-luokan ajo-oikeutta
•ajoneuvoasentajan työtehtävien hallintaa monimerkkikorjaamolla
•asiakaspalveluhenkisyyttä, huolellisuutta sekä omatoimisuutta

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa, joten lähetä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä, mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin su 15.3.2020. Lisääthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Muistathan, että myös hyvin kirjoitettu hakemuskirje kertoo sinusta enemmän, kuin pelkkä CV.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sales Manager Aleksi Pantsu, +358 40 307 5115, aleksi.pantsu@temp-team.fi