(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme asiakkaallemme Millog Oy:lle Säkylään ajoneuvoasentajaa 31.12.2020 saakka. Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston kunnossapitotyöt.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja työkokemusta vastaavista tehtävistä, ajoneuvosähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemusta. Eduksi luetaan raskaskalustoasentajan kokemus, hitsaustaito sekä kokemus puolustusvoimien kalustosta.

Tehtävässä tarvitset huolellisuutta sekä aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Arvostamme oppimishalua ja yhteistyötaitoja. Plussaa saat voimassa olevista työturvallisuus- ja tulityökorteista, mutta koulutamme tarvittaessa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit luetaan eduksi, mutta tarvittaessa valittu henkilö pääsee osallistumaan koulutuksiin.

Tässä työssä saat kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Millog Oy panostaa henkilöstön hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä parantamiseen.

Haastattelemme jo hakuajalla, joten jätä hakemuksesi heti. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu- tammikuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Seppo Turunen. Puh 050 3508 528 / seppo.turunen@barona.fi.

Huomioithan, että perusmuotoinen turvallisuusselvitys ja huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.