(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakkaallemme ajoneuvoasentajaa kesätöihin.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa). Työ alkaa heinäkuun alussa ja kestää elokuun loppuun.

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan tulevaisuuden ammattilainen. Tarkkuus, vastuullinen työote, ripeys ja luotettavuus ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan. Tässä on loistava tilaisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta!

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot monimerkkikorjaamoympäristössä. Lopullinen työnkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen mukaan. Erotut joukosta, jos hallitset autosähkötyöt. Lisäksi toivomme kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 02.06.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.