Ajoneuvoasentaja
Temp-Team Finland Oy / Temp-team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on tunnettu autoliike, joka edustaa useita automerkkejä sekä tarjoaa näihin korjaamo- ja huoltopalveluita. Etsimme nyt heille

AJONEUVOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluu taustastasi riippuen erilaiset huolto- ja korjaamotehtävät. Teknisten taitojen lisäksi toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä ja halua kehittyä alalle.
Voit olla kokenut konkari tai urasi alkupuolella oleva kehittymishaluinen mekaanikko. Asiakasyrityksemme tarjoaa nykyaikaiset työvälineet ja diagnostiikkalaitteet, järjestää hyvän perehdytyksen ja ylläpitää henkilöstön osaamista. Ympärilläsi on osaava ja huumorintajuinen työyhteisö.

Työpaikka sijaitsee Tampereella.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus osoitteessa www-temp-team.fi - Löydä töitä - Ajoneuvoasentaja. Suora linkki hakusivulle https://temp-team.fi/job-detaljer/automekaanikko-ajoneuvoasentaja-93/
Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki (inga.koivumaki@temp-team.fi).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226373
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Inga Koivumäki (inga.koivumaki (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358 40 719 1713
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa Kaikki