(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Vianor Lauttasaari
Nokian Renkaat Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Tule työskentelemään kanssamme – haemme osaavaa ammattilaista rakentamaan menestystä kanssamme!

Etsimme sinua, ajoneuvoasentaja, työskentelemään Vianor Lauttasaaren palvelupisteeseen

Vianor Oy tarjoaa ensiluokkaista asiakaskokemusta rengas- ja autohuoltopalveluissa. Autohuoltopalvelumme kasvavat huimaa vauhtia ja siten tarvitsemmekin uuden ajoneuvoasentajan Lauttasaaren palvelupisteeseemme.

Ajoneuvoasentajana toimit autohuollon asennustehtävissä turvallisesti ja laadukkaasti monimerkkikorjaamoympäristössä.

Ajoneuvoasentajan koulutuksen lisäksi sinulla on yli kolme vuotta työkokemusta autohuolloista sekä B-luokan ajokortti. Positiivinen asenne ja innostuminen vaihtelevista työtehtävistä ovat tärkeitä menestymisesi kannalta. Olet oma-aloitteinen ja haluat työskennellä laadukkaasti ja turvallisesti.
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, ison yrityksen työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä autohuollon monipuolisissa tehtävissä.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, viimeistään 23.9.2019 osoitteessa www.vianor.fi/rekrytointi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupisteen päällikkö Jani Anglé, puh. 010 401 3111.

Vianor on autohuolto- ja rengaspalveluihin erikoistunut suomalainen ketju, joka toimii 24 maassa. Pohjoismaissa, Venäjällä ja Keski-Euroopassa asiakkaitamme palvelee 4500 palvelupisteen verkosto. Tavoitteenamme on olla kuluttaja- ja yritysasiakkaillemme luotettavin ja mukavin yhteistyökumppani. Olemme osa Nokian Renkaat -konsernia. Lue lisää: www.vianor.fi.