(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020


Etsimme asiakkaallemme nyt ammattitaitoista

AJONEUVOASENTAJAA

Tampereelle!


Työnkuvaan kuuluu autojen huoltaminen ja korjaaminen laidasta laitaan. Innostuminen vaihtelevista työtehtävistä on tärkeää työssä menestymisen kannalta. Asiakkaisiin kuuluu niin pikkuautot, perheautot, maasturit kuin sähkö-, urheilu- ja ralliautotkin. Työnkuvaasi kuluu myös rengasmyynti ja asennus sekä rengashotelli ja autopesu. Käytössäsi mm laadukkaat työkalut, nosturit, testilaitteet ja pyöränsuuntauskone.

Olet etsimämme henkilö, mikäli:

  • Olet tarkka ja huolellinen työssäsi
  • Osaat toimia itsenäisesti, mutta myös kysyä apua, jos sitä tarvitset
  • Hoidat työsi kunnolla ja pysyt aikataulussa
  • Pystyt työskentelemään myös paineen alaisena
  • Olet reipas ja kätevä käsistäsi

Tärkeää on, että motivaatiosi on kohdallaan sekä että olet taitava työssäsi ja se näkyy työsi jäljessä. Huolellisuus, tarkkuus ja ammattitaito näkyvät asiakkaalle palvelun laatuna ja olet tarkka siitä, että asiakkaiden autot tulevat korjattua ajallaan ja hyvin.
 
Asiakkaamme tarjoaa mahdollisuuden olla osa palvelustaan, ammattitaidostaan ja laadustaan tunnettua korjaamoa, jossa asiakkaatkin arvostavat sinua. Tärkeää, että olet aidosti kiinnostunut ja haluat tehdä ja oppia työstäsi. Asiakkaamme tarjoaa mielenkiintoisen tehtävän ja antaa mahdollisuuden kehittyä kuten autotkin kehittyvät.

Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta pikimmiten, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=592 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.