(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, raskas kalusto
Swissport Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Kiinnostaako sinua lentokenttä työympäristönä ja erityisesti lentokentän raskas kalusto? Koetko, että asentajan työssä kiinnostavinta on oikea tekeminen ohjelmistopäivitysten sijaan? Omaatko hyvän työmotivaation ja olet luonteeltasi ongelmanratkaisija, joka on kiinnostunut oppimaan uutta?

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, voit olla uusi vahvistus osaavaan asentajaporukkaamme.   

Swissport Finland huolehtii lentoyhtiöistä, matkustajista ja rahdista Helsinki-Vantaan lentokentällä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Maakalustokorjaamollamme korjataan ja huolletaan lentokentän erikoiskalustoa, kuten pushback-traktoreita, maavirtalaitteita, vetotrukkeja, jäänpoistoautoja ja kontti- sekä pallettinostureita.

 

Tehtävä

Etsimme nyt joukkoomme autonasentajakokemuksella varustettuja henkilöitä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta raskaan kaluston asennuksesta, sillä koulutamme sinut työn ohessa tähän ainutlaatuiseen tehtävään. Ideaalissa tilanteessa olet työurasi alkuvaiheessa oleva tuleva asentaja-ammattilainen, jolla on kiinnostusta raskaaseen erikoiskalustoon ja uuden oppimiseen.

 

Hakijalta edellytämme:

  • Ajoneuvoasentajan koulutusta
  • Teknistä osaamista huolto- ja korjaustehtävistä
  • Elektroniikan ja komponenttien tuntemusta
  • Järjestelmällistä työotetta
  • Kiinnostusta ongelmanratkaisuun
  • Hyvää fyysistä peruskuntoa ja energistä otetta
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävään valittaville henkilöille suoritetaan suppea turvaselvitys lentokentän kulkuluvan saamiseksi, joten nuhteeton tausta on ehdoton edellytys valintaan.

 

Etsitkö uusia haasteita?

Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työvuorojen pituus on 7,5h ja työtä tehdään pääosin päivävuoroissa. Koulutuksen ja koeajan jälkeen on mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuisin. Työvuoroihin on suunnitteilla kaksivuorotyö-malli.

Käytössämme on IAU:n työehtosopimus, jossa asentajan tehtävä kuuluu palkkaluokkaan 7. Kuukausipalkka on 2250,17€/kk + vuorolisät.

Jos kiinnostuit asentajan tehtävästä lentokenttäympäristössä, niin jätä hakemuksesi viimeistään torstaina 15.3.2018 osoitteessa https://fi-rekry.swissport.com/MepRekry. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella korjaamon päälliköltä Mauri Huttuselta (Mauri.Huttunen@swissport.com tai +358 40 520 50 45)