(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, paketti- ja kevytkuorma-autot
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Etsimme ajoneuvoasentajaa raskaankaluston huoltoihin erikoistuneelle monimerkkihuoltokorjaamolle Vantaalle. Asiakkaamme on tunnettu laadukkaan ja luotettavan huoltopalvelun tarjoajana ja on positiivisen kasvun myötä halukas kasvattamaan tiimiään. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja valittu osaaja työllistyy suoraan asiakasyritykseen.

Haemme pakettiauto- ja kevytkuorma-autohuoltotiimiin ajoneuvoasentajaa. Omaat vähintään parin vuoden työkokemuksen esimerkiksi monimerkkihuoltokorjaamolta. Olet asentajana laadukkaaseen työnjälkeen tähtäävä, reippaan työasenteen omaava tiimipelaaja. Arvostat raskaankalustonhuoltoihin suunniteltuja ja henkilöstöystävällisiä työtiloja, osaamisesi huomioivaa palkkatasoa sekä ammattimaista esimiestyöskentelyä.

Etua työllistymisessä tuovat: työkokemus monimerkkihuoltokorjaamosta, monipuolinen ajoneuvoasentajan tausta, C-ajokortti sekä positiiviset suositukset edellisistä työsuhteista.

Jos kiinnostuit kuulemaan asiakkaamme työmahdollisuuksista lisää, lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätiedot puhelimitse numerosta 045 1172373 tai sähköpostilla senni.tossavainen@hryhtiot.fi. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.