(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Santahamina
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Haemme Maajärjestelmät-toimialalle Santahaminan toimipaikkaan

AJONEUVOASENTAJAA 

Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston kunnossapitotyöt. 


Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja kokemusta kevyen että raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä. Tunnet ajoneuvojen sähkötekniikkaa. C-ajokortti, kokemus SA-kaluston parista sekä autosähköasentajan tehtävistä ovat eduksi.

Tehtävässä menestyminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen.

Jos haluat tietää tarkemmin tehtävästä, Santahaminan toimipaikasta tai työyhteisöstä, lisätietoja antaa korjaamopäällikkö Matti Räsänen, puh. 040 315 8056, etunimi.sukunimi@millog.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.6.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien materiaalin kunnossapidosta sekä erikseen sovituista Ilmavoimien materiaaleista. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 kunnossapidon ammattilaista.