(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Säkylä
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Haemme Säkylän toimipaikkaan

AJONEUVOASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston kunnossapitotyöt. 

Toivomme Sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta, kokemusta kevyen tai raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä C-ajokorttia. Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen sekä mahdollisen kokemuksen raskaan kaluston jarruista ja SA -kaluston parista.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta huolellisuutta sekä aktiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Arvostamme oppimishaluista asennetta ja kykyä työskennellä sujuvasti niin ryhmässä kuin itsenäisesti. Panssariajoneuvojen (XA-kaluston) ajo-oikeudet, hitsauspätevyys sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit ovat plussaa, mutta koulutamme näihin tarvittaessa. 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Perttu Laihoselle, puh. 040 315 8329, etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.