(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Rovaniemi
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Haemme Rovaniemen korjaamolle

AJONEUVOASENTAJAA.

Tehtäviisi kuuluvat pääasiassa raskaan ajoneuvokaluston sekä panssaroitujen pyöräajoneuvojen huolto- ja korjaustehtävät. Tehtäväsi sisältää myös muita korjaamon kunnossapitotehtäviä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä jarrudynamometrin käyttökokemusta sekä C-ajokorttia.

Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen, hitsauspätevyyden, sekä kokemuksen SA-kaluston parista.

Tehtävän hoitaminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoa sekä asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti ovat eduksi.

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, vastuullinen työtehtävä ja vakaa työympäristö. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin sekä työn ja työtapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Jos haluat tietää tarkemmin tehtävästä, Rovaniemen toimipaikasta tai työyhteisöstä, lisätietoja antaa tuotannon tiiminvetäjä Esko Lamminsivu puh. 040 315 7966 tai korjaamopäällikkö Mika Romppanen puh. 040 315 7971.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.