(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Kajaani
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Kajaanin toimipaikkaan

AJONEUVOASENTAJAA

Tehtäväsi koostuvat pääasiassa ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustehtävistä. Lisäksi tehtäväsi sisältää monipuolisesti muita korjaamon kunnossapitotehtäviä.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa ammattikoulutusta ja kokemusta huolto- ja kunnossapitotöistä. Hallitset perustason tietojenkäsittelyn ja olet halukas panostamaan työssä kehittymiseen pitkäjänteisesti. Katsomme eduksi ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen sekä mahdollisen kokemuksen SA-kalustosta.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta huolellista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa sekä kykyä työskennellä hyvin niin ryhmässä kuin itsenäisestikin. Sopeudut hyvin muutoksiin ja olet täsmällinen. Ymmärrät työmenetelmien vakioinnin ja organisoinnin (6S) merkityksen korjaamoympäristössä ja asiakaspalvelussa. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta. Odotamme hakijalta matkustusvalmiutta. 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän vakaassa työympäristössä. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä?
Soita rohkeasti ja kysy lisää:

tuotantoesimies Mikael Partanen puh. 040 315 8274 

osastopäällikkö Tommi Toppinen puh. 040 315 7900 

korjaamopäällikkö Hannu Immonen puh. 040 315 8338

etunimi.sukunimi@millog.fi.


Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.9.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että tehtävän vastaanoton edellytyksenä on hyväksytty turvallisuusselvitys sekä viranomaisen myöntämä aseenkäsittelylupa. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.