(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Hattula
Millog

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Haemme Hattulan korjaamolle

AJONEUVOASENTAJAA

kevyen ja raskaan ajoneuvokaluston huolto- ja korjaustehtäviin. 

Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulutus ja kokemusta kevyen ja raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä C-ajokortti. Eduksi katsomme ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen, kokemuksen raskaan kaluston jarruista sekä SA-kalustosta.

Tehtävän hoitaminen vaatii huolellisuutta, yhteistyötaitoa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Perehdytyksen jälkeen sinulle on luontevaa työskennellä itsenäisesti. 

Sinua odottaa osaava, motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö, vastuullinen työtehtävä ja vakaa työympäristö. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä. Soita rohkeasti ja kysy lisää osastopäällikkö Jukka Pesoselta, puh. 040 315 7047, etunimi.sukunimi@millog.fi

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.6.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.