(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja (Iittala) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Haemme nyt asiakkaallemme Iittalaan ammattitaitoista autosähköpuolen 

AJONEUVOASENTAJAA 

vakituiseen työsuhteeseen.

Olet taustaltasi ajoneuvoasentaja, jolla on työkokemusta autosähköpuolen työtehtävistä sekä mahdollisesti autosähköasentajan ammattitutkinto. Olet korjannut moottorin sähköisiä järjestelmiä sekä tehnyt monipuolisia korjauksia sekä olet nopea oppimaan uutta. Olet joustava, tarkka ja aina turvallisuus edellä ajatteleva.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta: 

  • työkokemusta autosähköasennustehtävistä yli 2 vuotta
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä
  • ohjausjärjestelmäosaamista

Asiakkaamme tarjoaa vakituisen työpaikan ammattitaitoisen korjaamotiimin keskelle, kilpailukykyisen palkan ja mukavan työporukan kauniissa Iittalan ympäristössä. Työ on kokoaikainen päivätyö liukuvalla työajalla, palkkaus on sopimuksen mukainen. 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut välittömästi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus CV:n kera tai soita itsesi suoraan haastatteluun! 


 ”Autotekniikka on päättymätön tarina, siksi tämä ala on motivoiva ja haasteet sekä uuden oppiminen pitävät mielen virkeänä. Työssä onnistuminen on palkitsevaa.”


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.