(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvoasentaja, Hakalan Koneklinikka Oy
Hakalan Koneklinikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Hakalan Koneklinikka on tarjonnut huolto- ja korjaamopalveluja Raahessa jo vuodesta 1991. Hakalan Koneklinikalta saat huollot ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin. Yritys kuuluu Bosch Car Service -korjaamoketjuun, mikä takaa asiakkaille paitsi ammattimaisen työn jäljen, myös alkuperäislaatuiset varaosat sekä auton takuun säilymisen kuten merkkihuollossa.

Haemme asiakkaallemme Hakalan Koneklinikka Oy:lle AJONEUVOASENTAJAA. Etsimme ammattitaitoista tekijää, joka osaa hoitaa itsenäisesti ja vastuullisesti henkilöautojen monipuoliset huolto- ja korjaustyöt. Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Hakijalta odotamme:
- Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
- Arvostamme sähködiagnostiikan tuntemusta
- Reipasta ja vastuullista työotetta

Tarjoamme:
- Monipuolisen, vaihtelevan ja vastuullisen työn
- Kilpailukykyisen palkkauksen.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Raahesta HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia sekä hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille, varmistat että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.