(Poistunut julkaisusta)

AJONEUVOASENTAJA, 4 PAIKKAA
Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2018

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on pitää huolta Helsingistä, Suomen pääkaupungista. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt Helsingin omaan palvelutuotantoon neljää ajoneuvoasentajaa huoltamaan ja korjaamaan kaupungin kuorma-autoja, työkoneita ja muita raskaita ajoneuvoja.

Staran korjaamo pitää huolta kaupungin ajoneuvoista nykyaikaisin menetelmin. Osaava ja taitava henkilökunta huoltaa ja korjaa vuosittain noin 4000 ajoneuvoa ja lisälaitetta.

Mitä teet?

Ajoneuvoasentajana teet monipuolisia ja haastavia mekaanikon töitä kaupungin raskaan kaluston parissa. Huollat, korjaat, hitsaat, teet hydrauliikkatöitä ja pieniä sähkötöitä.

Kuka olet?

Olet ahkera, motivoitunut ja haluat oppia uutta. Kehität työtäsi asiakaslähtöisesti.

Olet suorittanut ajoneuvoasentajan tutkinnon tai vastaavan koulutuksen. Sinulla on hyvä suomen kielen taito. Lisäksi sinulla on mielellään kokemusta vastaavista töistä sekä myös sähkö- ja hydrauliikkatöiden osaamista ja taito hitsata. Eduksesi luetaan A-jarrulupa ja lupa ilmastointihuollon töihin.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme tärkeän tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea. 

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä.  Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätiedot

Hae vanhemman ajoneuvoasentajan vakituista (2) paikkaa. Työavain 43-43-18.

Hae nuoremman ajoneuvoasentajan määräaikaista (2) paikkaa. Työavain 43-42-18.

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 29.6. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi.