Ajoneuvoasentaja (2) asiakkaallemme Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Haemme Oulun seudulla toimivalle asiakkaallemme ajoneuvoasentajia (2) kesän ajaksi.

 

Edellytämme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan peruskoulutusta (ajoneuvoasentajan tutkintoa) sekä jo hieman työkokemusta alalta.

 

Hakemamme henkilö on positiivinen ja energinen tiimityöskentelijä, asenteeltaan tulevaisuuden ammattilainen. Tarkkuus, vastuullinen työote, ripeys ja luotettavuus ovat myös ominaisuuksia, joita tehtävässä myös vaaditaan. Tässä on loistava tilaisuus kartuttaa arvokasta työkokemusta!

 

Ajoneuvoasentajan toimenkuvaan kuuluu mm. henkilöautojen määräaikaishuollot monimerkkikorjaamo ympäristössä. Lopullinen työnkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen mukaan. Erotut joukosta, jos hallitset autosähkötyöt. Lisäksi toivomme kokemusta nykyaikaisten mittauslaitteiden käytöstä.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 28.04.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1259123
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu