(Poistunut julkaisusta)

Ajoneuvo- ja logistiikkavastaava
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2021
HAEMME JUURI SINUA AJONEUVO- JA LOGISTIIKKAVASTAAVAKSI
 
Ajoneuvo- ja logistiikkavastaavana vastuullasi on Turku Energian ajoneuvokannan hallinnointiin liittyvät tehtävät. Vastaat ajoneuvoista koko niiden elinkaaren ajan ja näin varmistat ajoneuvojen käytettävyyden. Osallistut myös varasto- ja logistiikkatehtäviin sekä niiden kehittämiseen. 
 
Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Asiakaspalveluhenkisenä ja yhteistyökykyisenä henkilönä tulet helposti toimeen niin sisäisten asiakkaiden kuin ulkoisten yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja osaat pyöritellä numeroita ja tehdä laskelmia. Olet tottunut toimimaan oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja käsissäsi pysyy useampikin lanka samaan aikaan. Tarvitset tehtävässä BC-ajokorttia.
 
Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtäväkokonaisuuden, osaavan työyhteisön tuen sekä monipuoliset työsuhde-edut. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä siirtäjä. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja. 
 
Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 28.2.2021 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Ville Pylkkänen p. 050 557 3747, parhaiten tavoitettavissa 16.2 klo 15.00-16.00, 23.2. klo 12.00-14.00 sekä 25.2. klo 14.00-16.00.

Turku Energia on savuton työpaikka