Ajokortillisia siivoojia Turun keikkaporukkaan!
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Haemme nyt AUTOILEVIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme TURKUUN JA LÄHISEUDULLE.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista eri asiakaskohteissamme. Tulet toimimaan kiertävänä tekijänä osana keikkaporukkaa kahdella alueella. Töitä teet pääsääntöisesti arkisin klo 6 – 23 välillä ja päivittäinen työaika on 7,5 tuntia. Töitä voi olla joskus alueen tarpeen mukaan myös viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Haemme hyviä tyyppejä vahvistamaan alueen tiimejä ja toivomme, että sinulla olisi vähintään vuoden ajalta siivoustyökokemusta ja erityisesti yllätymme positiivisesti, mikäli olet vahvistanut osaamistasi myös peruspesujen parissa. Tässä tehtävässä menestyy joustava ja positiivisella mielellä varustettu tekijä, jolle työn monipuolisuus ja vaihtelevuus lisäävät motivaatiota työn tekemiseen. Työssä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus helpottaa alueella liikkumistasi. Tehtävässä on mahdollisuus myös saada yrityksen auto työkäyttöön. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 11.10.2020. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1383420
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku