Ajokortillisia siivoojia Turkuun
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme nyt SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme TURKUUN.

ISS Direct - Ison edut, pienen asenne!
ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista eri asiakaskohteissamme. Tulet toimimaan kiertävänä tekijänä osana keikkaporukkaa kahdella alueella. Töitä teet pääsääntöisesti arkisin klo 6:00-14:00 välillä ja päivittäinen työaika on 7,5 tuntia. Töitä saattaa olla tarpeen mukaan myös iltaisin sekä viikonloppuisin. Työsuhde on kokoaikainen (37,5h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Haemme hyviä tyyppejä vahvistamaan alueen tiimejä ja toivomme, että sinulla olisi vähintään vuoden ajalta siivoustyökokemusta ja erityisesti yllätymme positiivisesti, mikäli olet vahvistanut osaamistasi myös peruspesujen parissa. Tässä tehtävässä menestyy joustava ja positiivisella mielellä varustettu tekijä, jolle työn monipuolisuus ja vaihtelevuus lisäävät motivaatiota työn tekemiseen. Työssä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja ajokortin. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa alueella liikkumistasi, mutta tehtävässä on mahdollisuus myös saada yrityksen auto työkäyttöön. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön.Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Palkkaus tehtävän ja sopimuksen mukaan. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 15.6.2021. Saatamme haastatella jo hakuaikana, mutta tehtävät täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoiminnalle. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia ja työllistää Suomessa noin 8 000 palveluammattilaista. Arvostamme monimuotoisuutta sen kaikissa merkityksissä, ja tiimiemme monimuotoisuus on meille tärkeä kilpailuetu ja pääoma liiketoimintamme menestyksen kannalta. Osallistava yrityskulttuurimme tekee ISS Palveluista luovan, tuottavan ja houkuttelevan työpaikan.


Olemme Helsinki Pride Platinum Partner vuonna 2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot