(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillisia siivoojia Turkuun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

Haemme nyt AUTOILEVIA SIIVOOJIA asiakaskohteisiimme Turun alueelle!


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta eri asiakaskohteissamme Turussa. Työ edellyttää ajokorttia kohteiden välillä liikkumiseen, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksi. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin klo 6 – 14 välillä. Työsuhde on osa-aikainen (15-25h/viikko) ja toistaiseksi voimassa oleva.


Toivomme, että omaat kärsivällisen ja joustavan asenteen, ja sinulta löytyy jo aiempaa kokemusta siivoustyön parista. Olet oma-aloitteinen ja positiivisella mielellä varustettu tekijä, jolle työn monipuolisuus ja vaihtelevuus lisäävät motivaatiota työn tekemiseen. Työssä toimimiseen tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvän peruskunnon.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/puhdas-elamys.


Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 22.01.2021. Työt alkavat 01.02.2021 tai sopimuksen mukaan.ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


 


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/