(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillisia kesätyöntekijöitä sanomalehdenjakeluun Uudellemaalle
Posti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Lehtien varhaisjakelussa työskentelee 2700 alan ammattilaista, jotka varmistavat, että sanomalehti kuljetetaan painokoneelta aamukahvipöytään muutamassa tunnissa. Toimimme 1600 jakelureitillä ja hoidamme lehtitoimitukset säässä kuin säässä. Jakajamme liikkuvat kävellen, pyöräillen ja autoillen.

Onko jo kesäsuunnitelmia? Haluatko tienata rahaa, saada rautaisen kunnon ja pitää päivät vapaata? Tai valvottavatko kenties valoisat kesäyöt ja haluaisit käyttää ne hyödyksi? Hyvä, sillä meillä on sinulle täydellinen kesäduuni! Ei muuta kuin tervetuloa Postille

KESÄTÖIHIN SANOMALEHDENJAKAJAKSI KERAVALLE TAI TUUSULAAN

Haemme yöeläjän unelmakesätyöhön osa-aikaisia varhaisjakelun työntekijöitä Keravalle ja Tuusulaan.

Kun muut vasta aloittavat työpäiviään, sinä voit vaikka lähteä rannalle, leffaan tai kirjastoon opiskelemaan, koska olet hommasi jo hoitanut! Sinun ei tarvitse lähteä myöskään lähteä tunkkaiseen ja kuumaan kuntosaliin kuluttamaan juoksumattoa, sillä tämä työ on kuin kuntoilua, josta saa rahaa.

Työssäsi pääset tutustumaan hieman erilaiseen kaupungin yöelämään, sillä työtä tehdään aamuyön tunteina klo 01-07.30. Saat nauttia kaupungin kauniista hiljaisuudesta ja luonnosta, mitä ei päiväsaikaan pääse kokemaan.

Toisin kuin monet työt, sanomalehdenjakajan työ ei häiritse liikaa vapaa-aikaa, koska työtä on keskimäärin 3,5 tuntia/yö. Lehdenjakelua tehdään kaikkina viikonpäivinä ja vapaapäivät vaihtuvat viikoittain. Työrytmi on 6 + 2 eli kuusi työvuoroa ja kaksi vapaata.

Saat uimakellukkeet aluksi ja sen jälkeen sinut heitetään altaan syvään päähän eli työ alkaa 2-3 vuoron palkallisella harjoittelulla ja sitten pääset itsenäisesti jakelureitille.

Kaikille tämä työ ei sovi, vain parhaat pärjäävät. Jos pystyt vastaamaan seuraaviin kohtiin ”kyllä”, niin onnittelut, sinä olet parhaimmistoa ja erittäin haluttu työntekijä meille Postiin!

Sinulla on:

  • hyvä peruskunto (ei tarvitse olla huippu-urheilija, kyllä se kunto siitä kasvaa)
  • 18 vuoden ikä (yötyötä ei voi alaikäisenä tehdä)
  • reipas, aktiivinen ja itsenäinen ote työhön
  • ajokortti (mahdollisuus oman auton käyttöön lasketaan eduksesi)

Jätä hakemuksesi Postin rekrytointijärjestelmään 31.7.2018 mennessä osoitteessa https://bit.ly/2tsD0iN.