(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen siivooja
Coast Services Oy / Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Asiakkaamme Coast Services Oy on Pirkanmaan alueella toimiva siivousyritys, joka tarjoaa monipuolisia siivouspalvelujaan vaihteleviin kohteisiin laadukkaasti ja ammattitaidolla. Yritykseltä luonnistuvat niin toimitila- ja kotisiivoukset kuin remontti- ja rakennussiivouksetkin. Yrityksen kotipaikka on Kangasala, mutta siivouskohteet sijaitsevat koko Pirkanmaan alueella. 

Etsimme heille nyt

AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA

monipuolisiin siivouskohteisiin. 

Etsimämme henkilö on luotettava ja omatoiminen, hyvällä fyysisellä kunnolla varustettu tekijä. Siivoat huolellisesti ja kommunikoit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa, sillä kohteissa on usein paikalla myös asiakkaita. Arvostamme aikaisempaa siivouskokemusta, mutta tärkeintä on reipas asenne työntekoa kohtaan! 

Siivouskohteesi sijaitsevat Kangasalan ja Tampereen lisäksi ympäri Pirkanmaata, joten ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä. Sinulta tulee löytyä myös työturvallisuuskortti, hygieniapassin katsomme eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa.

Töitä on alkuun tarjolla osa-aikaisesti, mutta työtunnit lisääntyvät syksyn mittaan. Kyseessä on vuokratyösuhde, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti asiakkaan kirjoille! Työt alkavat sopimuksen mukaan, palkkaus alan TES:n mukainen.

Kiinnostuitko? Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmi, p. 044 740 4503.