Ajokortillinen siivooja (Tampere/Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Asiakkaamme on tamperelainen, monipuolisia ja laadukkaita siivouspalveluita tarjoava yritys. Etsimme heille nyt pikaisella aikataululla

AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA

kokoaikaiseen työsuhteeseen!


Arvostamme erityisesti joustavaa, yhteistyötaitoista ja työhönsä sitoutunutta työntekijää. Toivomme myös huolellista ja oma-aloitteista asennetta työntekoa kohtaan. Työ edellyttää suomenkielisten työskentelyohjeiden ymmärtämistä sekä B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuuden katsomme suureksi eduksi. Aiempi kokemus siivoustöistä on toivottavaa.
 
Työtehtävät sisältävät mm. peruspesuja monipuolisissa kohteissa, pääosin Pirkkalan alueella. Tarjoamme valittavalle henkilölle kattavan perehdytyksen sekä vaihtelevan työn hyvässä porukassa. Töitä on tarjolla arkisin 37,5 h/vk ja tässä on erinomainen mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti asiakkaallemme! 

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES:n mukainen. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta ja kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=593

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n henkilöstökoordinaattori Riia Viljaselle, p. 044 740 4504.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1392782
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala, Asiakaspalvelu/palvelu, Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Riia Viljanen (riia.viljanen (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4504
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa