(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen siivooja Länsi-Uudellemaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Haemme nyt AJOKORTILLISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme LÄNSI-UUDENMAAN SEUDULLE Saloon, Lohjalle, Raaseporiin ja Hankoon!


Tässä tehtävässä huolehdit ylläpitosiivouksesta ja peruspesuista eri asiakaskohteissamme. Tulet toimimaan kiertävänä tekijänä vahvistaen yhden alueen tiimejä omalla työpanoksellasi. Töitä teet pääsääntöisesti arkisin klo 6 – 14 välillä ja päivittäinen työaika on 6 tuntia. Töitä voi olla joskus alueen tarpeen mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työsuhde on osa-aikainen (30h/viikko) ja vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Haemme hyvää tyyppiä vahvistamaan alueen tiimejä. Toivomme, että sinulla olisi jonkin verran aikaisempaa siivousalan työkokemusta ja erityisesti yllätymme positiivisesti, mikäli olet vahvistanut osaamistasi myös peruspesujen parissa. Tässä tehtävässä menestyy joustava ja positiivisella mielellä varustettu tekijä, jolle työn monipuolisuus ja vaihtelevuus lisäävät motivaatiota työn tekemiseen. Tulemme kuitenkin perehdyttämään sinut tehtävääsi, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Työssä toimimiseen tarvitset hyvää suomen kielen taitoa ja ajokortin, oman auton käyttömahdollisuus helpottaa alueella liikkumistasi. Tehtävässä on mahdollisuus myös saada yrityksen auto työkäyttöön. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta, tässä tehtävässä palkkaus tulee olemaan PL3 mukainen (11,43€/h). Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 20.9.2020. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -