(Poistunut julkaisusta)

Ajokortillinen siivooja Hyvinkäälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Etsimme ajokortin omaavaa SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme HYVINKÄÄLLE.


ISS Direct on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta.


Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta useissa eri asiakaskohteissamme. Työaika on arkisin klo 6 - 14 välillä ja päivässä työtunteja kertyy 6,5 - 7,5h. Viikossa työtunteja tulee olemaan 35 – 37,5h. Työsuhde tulee olemaan vakituinen ja toistaiseksi voimassa oleva


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon, suomen kielen taitoa sekä B- ajokortin. Katsomme eduksesi alan koulutuksen sekä kerrytetyn työkokemuksen.


Tarjoamme kattavan perehdytyksen työtehtävään, -ympäristöön sekä työskentelyvälineisiin. Me tarjoamme aina turvallisen työympäristön sekä ergonomiset ja ajantasaiset työvälineet. Me ISS Palveluilla tarjoamme etenemis- sekä kouluttautumismahdollisuuksia työntekijöillemme. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.3.2020 ja työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -